Zagreb (Wake Park Jarun)

show on Google Map
https://www.facebook.com/WakeParkJarun
+385 95 234 5670
Length 490 m
Towers 5
Opening Times daily during season (see website)

Newsfeed

Aug 12, 2018 ✔️BUJNO i ZDRAVO PODMORJE U POREČU✔️ S površine se vidi bujna livada morskih cvjetnica. U ekološkom pogledu ovo je najzdraviji prikaz jedne zatvorene pitke uvale. Kristalno bistra voda i bogatstvo živog svijeta u njoj.. To je područje gdje se skriva riblja mlađ i pronalazi hranu. Ovo je samo letimični pogled na uvale gdje je ski lift i gdje se jasno vidi pozitivan utjecaj ski lifta na život u podmorju. #saveadriatic #sealife #stopanchoring #lovenature #nature
Aug 12, 2018 Only good vibes at SkiliftPorec :) Mi se stvarno pitamo kako je moguće da jedna sportska, vesela i urbana priča poput wakeanja je dočekana u Puli s toliko crnila i negative...?!
Aug 9, 2018 Već sada možemo najaviti da će naš ski lift imati posebno prilagođenu opremu za osobe s invaliditetom i za djecu s posebnim potrebama. Naša želja je da im u suradnji s nadležnim ustanovama omogućimo rekreaciju, zabavu i uživanje u wakeboardanju. Na fotki jedan takav event organiziran na ski liftu na Jarunu u Zagrebu.
Aug 6, 2018 Glas Istre ima lijepu reportažu o ski liftu u Poreču koji već tamo radi 28 godina. Wake Park Pula bit će ski lift u Puli, a posebno ističemo da je naš ski lift odmaknut od obale dovoljno da će uvala Valovine ostati slobodna za korištenje svih kupača. :)
Aug 5, 2018 Postavljanje u toku 🚤🔝🌞😊
Aug 4, 2018 Žive i zdrave periske najbolji su dokaz koliko pazimo pri izvođenju radova uz veliki trud naše ekipe, brodara sa Lošinja i naših stručnih suradnika koji na licu koordiniraju postavljanje svih elemenata pod vodom bez uništavanja periski ili drugih zaštićenih vrsta.
Aug 3, 2018 Jako puno ljudi strahuje da smo mi svojim radovima devastirali podmorje uz isticanje nedirnutosti prirodnog života u uvali. Nažalost, podmorje je u sredini uvale potpuno devastirano od sidrenja brodova. Ekskluzivno objavljujemo fotografije devastiraćeg utjecaja na podmorje u sredini uvale kao rezultat sidrenja brodova. Vide se korijeni pometenih periski i brojni tragovi lanaca od sidra koji tako temeljito 'metu' dno da ne nema ni jedne jedine travke, a kamoli periske. Dobra vijest je da se zbog ski lifta brodovi više neće moći sidriti u uvali Valovine i time će se omogućiti vraćanje morskog života na području cijele uvale. #nature #zaustavimosidrenje #anchordevastation #maritimelife #adriaticsea
Aug 1, 2018 Gušća kolonija periski kod molova ispod kampa Valovine, gdje nema nikakvih naših aktivnosti. Cijela uvala Valovine je dom periski, međutim gušće naseobine periski su kod ribarskih molova ispod kampa Valovine( kamp gdje su boravili prognanici dugi niz godina). Na nacrtu ski lifta se vidi da nema naše prisutnosti prema tom dijelu uvalu. Također je jasno uočljivo da je Wake park udaljen od obale i da će pješčana plaža moći slobodno koristiti. Kako koristimo elektropogon, uvala neće biti prljava od nafte niti će zrak smrdjeti po ispušnim plinovima.
Aug 1, 2018 Pojedinačno stanište periska na području gdje se nalazi ski lift.Kao što smo naveli javnosti, svi radovi se odvijaju uz nadzor doktora ekologije koji uz pomoć geolokacije svih periski u uvali Valovine navode radove kako ne bi stradale periske. Ukoliko neka periska mora biti premještena, premjestimo je dalje kako bi nastavila živjeti u skladu sa zakonskom regulativom o zaštiti periska. Tako naši piloni ili blokovi ne uništavaju periske što se vidi na fotografijama.
Aug 1, 2018 Wake je all year sport.... Upozoravaju da se sve turističke destinacije suočavaju s rizikom stagnacije ili pada potražnje te da se kreatori politika ne bi trebali oslanjati isključivo na turizam, dok bi istovremeno trebali raditi na njegovoj diverzifikaciji - podizanju raznovrsnosti ponude.

Source of news headers: facebook.com