Harkstede (Break Out Grunopark)

auf Google-Karte zeigen
http://www.breakout-grunopark.nl
+31 50-5411706
Masten 4

Newsfeed

20.03.2018 Vandaag was het Alfacollege Sport en bewegen Raxs Assen op bezoek. Met Marieke Theodorie. Altijd gezellig en goed georganiseerd. Klimmen, mountainbikeonderhoud en zon!
18.03.2018 Goed gedaan!
15.03.2018 Het is weer zover! Donderdag raadseldag. Geef onder dit bericht vóór volgende week woensdag je antwoord. Onder alle goede antwoorden wordt een houten breinbreker + kortingsbon van 25% op een activiteit naar keuze verloot! Succes!
14.03.2018 De donderdag Raadseldag raadsel van vorige week is door veel mensen juist beantwoord! Het juiste antwoord is:Hij vertrekt 's avonds, als de zon onder is! Onder alle juiste antwoorden hebben we een houten breinbreker + kortingsbon van 25% op een activiteit naar keuze verloot! De gelukkige winnaar is..... Jasper Speek Van Harte gefeliciteerd! Neem contact met ons op om je prijs in ontvangst te nemen! Er staat vanaf morgenochtend weer een nieuw raadsel online!! Dus... Doe je best en laat die hersentjes maar kraken om volgende week deze mooie prijs te winnen!
14.03.2018 Wij zoeken instructeurs! Ben of ken jij iemand die het leuk vindt om voor een groep te staan, sportief en spontaan is én werk zoekt? Tag diegene dan in dit bericht of stuur een mailtje naar jan@breakout-grunopark.nl !
08.03.2018 We starten om 13.00 uur!
08.03.2018 Omdat onze vorige raadsel en puzzel actie zo goed in de smaak gevallen is...... Voeren we donderdag raadseldag in! Sinds 3 weken verschijnt er iedere donderdag een raadsel of puzzel op onze facebook pagina. Je hebt een week om het juiste antwoord er onder in te vullen. Onder alle juiste antwoorden wordt de woensdag erop een houten breinbreker + kortingsbon van 25% op een activiteit naar keuze verloot! Laat die hersens maar kraken!
07.03.2018 De donderdag Raadseldag raadsel van vorige week is door veel mensen juist beantwoord! Het juiste antwoord is: "Ik word opgehangen!" Onder alle juiste antwoorden hebben we een houten breinbreker + kortingsbon van 25% op een activiteit naar keuze verloot! De gelukkige winnaar is..... Mieke Bruijnen Van Harte gefeliciteerd! Neem contact met ons op om je prijs in ontvangst te nemen! Er staat vanaf morgenochtend weer een nieuw raadsel online!! Dus... Doe je best en laat die hersentjes maar kraken om volgende week deze mooie prijs te winnen!

Quelle der Newsüberschriften: facebook.com