Erm (Waterskicentrum Ermerstrand)

auf Google-Karte zeigen
http://www.ermerstrand.nl
+31 591-56 42 49

Newsfeed

19.09.2017 Aanstaande zondag 24 September is het weer zo ver! De Opentoptrouwlocatie Route op Recreatiepark Ermerstrand! ➡ Zijn jullie aan het oriënteren voor een (unieke) trouwlocatie? ➡ Op zoek naar een plaats waar je over het water kijkt terwijl jullie het ja-woord tegen elkaar zeggen? ➡ Een locatie waar zeer veel mogelijk is? Kom dan langs tussen 11.00u en 16.00u en laat jullie verrassen!
06.09.2017 De laatste tourstop van de Noorder Wakeboard Challenge is zaterdag 16 september op Recreatiepark Ermerstrand! 🏄 Inschrijven via: http://www.noorderwakeboardchallenge.nl 🏄 Deelname is inclusief consumptie. 🏄 Actie: Schnitzel/Hamburger plate voor €12,50 p.p. Kijken mag natuurlijk altijd!!
26.08.2017 Vanavond is Recreatiepark Ermerstrand weer THE-PLACE-TO-BE voor een dosis gezelligheid, dansjes en drankjes tijdens Latin at the Beach. ✅ DJ Nokki ✅ Airco in de zaal ✅ Gratis parkeren ✅ Kampvuur op het strand ✅ Locatie de Ridderzaal ✅ Mooie houten vloer ✅ Kaartverkoop € 8,50 alleen nog aan de deur Route: Volg Erm, Ermerstrand, borden receptie, parkeren gratis op de grote parkeerplaats bij de receptie, follow the music.
22.08.2017 Met dit aankomende FAN-TAS-TISCHE weer is er niets heerlijkers dan waterskiën of wakeboarden bij Ermerstrand Outdoor! Nu geopend van 11.00 tot de zon onder gaat!
17.08.2017 Latin at the Beach! Met DJ Nokki! Salsa, Bachata, Kizomba en Merengue Hoe heerlijk is het om met dit mooie weer te kunnen dansen of chillen in een locatie aan het strand, heerlijke muziek, toplocatie, airco in de zaal, grote terrassen buiten, kampvuur op het strand, chillplekjes op het strand en op de terrassen. Of je een danser bent of geen danser, het is heerlijk genieten van de relaxte sfeer en de dansende mensen. Aanstaande zaterdag is het zover, de Ridderzaal (achter de receptie op het Ermerstrand) is the place to Be!! Don't miss iT!! Tickets verkrijgbaar voor €8,50 aan de deur!
16.08.2017 💀 Morgenavond is het weer zo ver! 👻 💩 Kom jij ook onze superenge spooktocht lopen? ☠️
12.08.2017 Vanavond Een gezellige avond met Ben Schutte Jr. in de Beachclub! Geniet van zijn swingende muziek! Iedereen is welkom vanaf 21.00u!
04.08.2017 ♥️ Aftermovie Ermerstrand Beachvolleybal ♥️ Het was fantastisch! Het was groter dan ooit! De Buurman en Buurman Show ging echt helemaal los samen met Mental Theo en The Darkraver! Bedankt VEDT, CableShots voor deze supervette aftermovie, Quickreclame.nl voor de stage en uiteraard PLDS Showtechniek voor de gehele productie! En natuurlijk VC Sleen voor het gehele toernooi! Iedereen ging helemaal los voor ons prachtige zandkasteel! Wat volgend jaar weer extra brengt? Who knows... Tot volgend jaar bij Ermerstrand Beachvolleybal 2018!!!!!
31.07.2017 Het zonnetje schijnt misschien niet echt, maar het is heerlijk weer! Kom eens waterskiën bij Ermerstrand Outdoor!
28.07.2017 Jullie stampen het helemaal vlak tijdens Ermerstrand Beachvolleybal, wij zorgen ervoor dat er met mooi weer kan worden genoten van de zon ☀️. Mocht je nog een flugel dopje tegen het lijf lopen, gooi hem dan even in de prullenbak 😙

Quelle der Newsüberschriften: facebook.com