Beesd (Waterskibaan Betuwestrand)

auf Google-Karte zeigen
http://www.betuwestrand.nl
+31 345 - 681503
Kommentar Exakte Position noch unbekannt. Wir wären für exakte Koordinaten des Startpunkts dankbar!

Newsfeed

19.09.2018 Vandaag was het voor de leerlingen van het Heerenlanden alweer de laatste keer van dit seizoen met het waterskiën. Wij hebben het keer op keer weer erg gezellig met jullie gehad en zien jullie graag volgend seizoen weer!
17.09.2018 Stacaravan van de week!! Cosalt Rimini Vraagprijs: € 16.950,- Deze Cosalt Rimini (bouwjaar 2006) kenmerkt zich door een heerlijke ruime tuin met veel privacy. De caravan staat op een rustig gedeelte van de camping, vlakbij de campingwinkel. Ook de grote speeltuin is dichtbij. De caravan is 11 meter bij 3.60 meter. Met drie slaapkamers, waarvan er twee zijn ingericht als gezellige kinderkamer, biedt deze caravan veel ruimte voor een gezin of kunnen de kleinkinderen logeren bij opa en oma. In één slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in twee slaapkamers staat een éénpersoonsbed. De caravan heeft een knusse woonkamer en eethoek. De caravan is voorzien van nieuwe vloerbedekking en nieuw vinyl in de keuken en de hal. De plaats beschikt over kunstgras, een schuurtje en een eigen parkeerplaats. Bij de verkoopprijs inbegrepen: - Pannen/borden/kopjes/glazen/bestek - Magnetron - Senseo apparaat - Waterkoker - Koelkast - Satelliet schotel met eventueel ontvanger - Radio/cd-dvd speler - Goede matrassen - Dekbedden/matrasbeschermers - Stofzuiger - Gordijnen/vitrage Inboedel schuur: - Grastrimmer. - Herenfiets/damesfiets/kinderfietsen. - AEG Wasmachine - Vriezer met 3 laden. - Frituurpan. Tuin: - Grote tuintafel - 4 tuinstoelen - Tuinbank (loungeset) - Grote trampoline (1 jaar oud) - Schuifbaar zonnedoek (3x5 meter) (bijna nieuw) - Grote gasbarbecue - Droogmolen - Overal kwaliteit kunstgras Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats € 2.616,-. (Staangeld: €2.403,-. Toeristenbelasting: € 131,-. Vastrecht elektra: € 45,-. Vastrecht water: € 37,-) Elektra, € 0,38 per kWh betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-. In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis. Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur. BetuweStrand Recreatie www.betuwestrand.nl info@betuwestrand.nl 0345 681 503
16.09.2018 Jeetje, wat is het seizoen voorbij gevlogen! Wij blikken terug op onwijs veel mooie momenten, wat dachten jullie van Glans van de Schans, de XXXL Obstakelbaan of de Color Run! Wat is jouw favoriete moment van dit seizoen?
12.09.2018 Een beetje regen maakte de dames en heren helemaal niks uit! Wat waren het talenten vandaag van het Fortis Lyceum zeg..
10.09.2018 Stacaravan van de week! Willerby Herald Vraagprijs: € 5.950,- Deze Willerby Herald komt uit 2005 en is 9 meter lang en 3 meter breed. De caravan beschikt over een woonkamer met een grote hoekbank, inbouwkasten en een gezellig kachel. De caravan heeft 2 slaapkamers, 1 slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer bied ruimte voor 3 kinderbedden. De badkamer heeft een douche, toilet en een spoelbak. De caravan staat op het hondenvrije gedeelte van het terrein vlakbij de campingwinkel, het voetbalveld en de speeltuin. Inbegrepen bij de verkoop: - Televisie - Pannen, borden en bestek - Glaswerk en kopjes - Koelkast + koelkast in de schuur - Wasmachine - Magnetron - Stofzuiger - Koffiezetapparaat - Zwembad inclusief pomp - Grasmaaier - Divers tuingereedschap - Partytent - Tuinset + kussens Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats €2.092,- (€1.879,- staangeld, €131,- toeristenbelasting, €45,- vastrecht elektra, €37,- vastrecht water). Elektra, €0,38 per kWh, betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u €3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen Wifi betaalt u €110,-. In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis. Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur. Betuwestrand Recreatie www.betuwestrand.nl info@betuwestrand.nl 0345681503
09.09.2018 *VOL VOL VOL!!* Voor vandaag zijn we volgeboekt voor de waterskibaan. *onze abonnementhouders zijn uiteraard welkom vandaag.
08.09.2018 Ook de ijskar staat vandaag bij ons achter de receptie tot 16.00 uur, dus kom een lekker ijsje scoren!
08.09.2018 Wij zijn klaar voor de open dag, kom jij een plekje uitzoeken voor seizoen 2019? We hebben open dag van 12.00 - 16.00 uur.
07.09.2018 # Open dag op Camping BetuweStrand! Kom op zaterdag 8 september of zondag 9 september bij ons langs en maak kennis met onze gezellige gezinscamping voor jong en oud. Op zoek naar een kampeerplaats voor 2019 of gewoon benieuwd hoe ons recreatiepark eruit ziet? Iedereen is welkom tussen 12.00 uur en 16.00 uur. 12.00 – 16.00 Ontvangst met een kop koffie, thee of limonade in de receptie. Onze receptionistes vertellen u graag alles over de camping. U kunt lopend ons terrein verkennen. 12.00 – 16.00 De kinderen kunnen zich vermaken en zich uitleven op de springkussens, terwijl de ouders een ronde over de kampeervelden maken. Onderweg komt u langs de campingwinkel waar u kunt genieten van een heerlijk schep ijsje. In de horeca kunt u lekker genieten van het weer op het gezellige terras met uitzicht over het water. U kunt parkeren op de A. Kraalweg nabij de ingang van de camping. Wanneer u zich meldt bij de receptie, ontvangt u een informatiepakketje met onder andere tegoedbonnen voor een bittergarnituur in de horeca en een plattegrond van het campingterrein. Meer informatie: 0345-681503.
06.09.2018 *Waterskiërs/wakeboarders opgelet!* Wegens de drukte aankomend weekend op onze waterskibaan informeren wij jullie graag over de tijden die nog beschikbaar zijn om te komen waterskiën/wakeboarden. Op zaterdag 8 september hebben wij nog beschikbaarheid op de waterskibaan tussen 18.00 - 20.00 uur. Op zondag 9 september hebben wij nog beschikbaarheid op de waterskibaan tussen 17.00 - 19.00 uur. Let op reserveren is van te voren verplicht! Je kunt ons bereiken op het nummer 0345-681503.

Quelle der Newsüberschriften: facebook.com