Aalborg (Cable Park)

auf Google-Karte zeigen
http://www.aalborgcablepark.dk
+45 23690711
Fahrrichtung U-Turn
Masten 2
Typ 2x Sesitec System 2.0
Baujahr 2014

Newsfeed

22.05.2018 Vil du prøve at dyrke yoga på vandet? Har du lyst til at træne din balance, samtidigt med, at du har det sjovt med andre? Som noget nyt tilbyder vi SUP-board yoga i Aalborg Cable Park. Læs mere på nedenstående plakat. Begivenhederne bliver løbende smidt op på Aalborg Cable Parks officielle facebook, hvor du kan læse om tilmelding til de enkelte hold.
01.05.2018 Kender du en der skal gå til Wakeboarding? 🏄‍♂️ Vi holder igen i år Junior træning for dig mellem 12 og 17 år Træning er alle onsdage mellem 17.00 og 18.30. Er du ikke medlem og har du ikke kabelkort som kom alligevel - 1. gang er GRATIS. Du skal kun have håndklæde med, vi har resten. Målet er at få oprettet en "juniorklub" i klubben med fokus på fællesskab og personlig sportslig udvikling. Så alle er velkomne uanset om man er helt ny eller er øvet.
20.04.2018 Kom ned i Aalborg Cable Park, om du er nybegynder eller erfaren. Vores instruktører står klar til at give dig en super fed oplevelse! Det eneste du skal huske er et håndklæde - resten klarer vi! Vi ses til en super fed oplevelse! Video: Jonas Dannesbo Nøddegaard
19.04.2018 Vejret står skarpt og vandet er fladt - og i dag er det klubdag! Aalborg Cable Park har indført klubdage hver torsdag, hvor kun medlemmer kan køre på kablerne. Til denne torsdags klub dag er der torsdags toast og gode vibes! Men fat mod - er du ikke medlem endnu kan du blive det for kun 300,- og ikke nok med det, du får også hele dagen til at stå på wakeboard med i prisen! Det eneste du skal huske er godt humør og et håndklæde, vi har resten. ..Og skulle du nu blive helt bidt af sporten, hvilket du nok gør, så husk at vi har sat vores sæsonkort ned til kun 1500,-. Det er et vildt godt bud på den fedeste sommeraktivitet du har nogensinde har kastet dig ud i!
01.04.2018 Sæsonen er officielt startet! Vi glæder os til at se dig i parken. I år bliver rigtig fedt med blandt andet klubaftener og nye obstacles! ...oooog så var der jo lige den med de nye priser. Det er blevet vildt billigt at være med hele sæsonen, så kom ned og få dit sæsonkort nu!
20.03.2018 SPONSOR-tilbud Gratis oplevelse til jer der giver os en hjælpende hånd! I vores forening sørger vi for, at der er liv på havnen året rundt 😃 I hvert fald den del af havnen, som vi synes er aller vigtigst! ➡ Aalborg Cable Park, Naturligvis 🏄🙌 Faciliteterne i vores lille forening er ’lidt’ slidte og trænger til lapperier og en hjælpende hånd 😅 💪 To nye mandskabsvogne med omklædningsfaciliteter, da folk bogstaveligt talt går igennem gulvet i de gamle.😬 💪 Installere noget lys i vores campingvogssauna! 💪 Financiering til indkøb af et flyvehop! Vi inviterer på to timers sjov og spas 🎉🎉 Gratis grej og prøveture på wakeboard.🏄🏄 Instruktør er med i begge timer, og sørger for gang i saunaen, kolde øl og sandwich til afslutning!🍻🌮 Kender du håndværkere, en frisk handy mand eller et firma, som mangler et event til næste firma arrangement? Så ring til Anders på: 28 97 60 18 eller mail ahedeg14@student.aau.dk Skal vi kontakte dig? Så skriv mail og tlf. nummer i kommentarfeltet. 👏👏 Taknemmelighed for hver en deling ❤ Surfer-hilsner og Sommervibes
17.03.2018 Spændende nyheder i Aalborg Cable Park! Der er nu indkøbt en tyve meter lang pipe og en kicker! Sammen med en nedsætning i pris på sæsonmedlemskab tror vi nok at vi ses til den nye sæson!
21.02.2018 Vi afholder medlemsmøde d. 1 marts! Vi kommer blandt andet til at introducere vores nye obstacle, og meget mere! Klik ind på linket hvis du er medlem af parken! Oplever du problemer så skriv til os her på Facebook. God wake! 🏄‍♂️🏄‍♂️🏄‍♂️ https://www.facebook.com/events/410881386048410/

Quelle der Newsüberschriften: facebook.com